top of page

Bingo LOCALS1903 een groot succes!

Zaterdag was het dan zo ver, de avond van onze digitale prematch verjaarsbingo! Omdat we graag wilden dat alle leden mee konden doen is veel tijd en aandacht besteed aan de voorbereiding. Zo heeft de organisatie voor al onze leden cadeautasjes samengesteld.

In het tasje zat naast de bingokaart en andere leuke cadeaus ook het unieke LOCALS1903 shotglaasje. Dit glaasje zou gedurende de bingoavond nog een hele belangrijke rol vervullen. Op de zaterdagmiddag zijn alle 200+ tasjes persoonlijk thuisbezorgd bij alle leden. Dit was vanuit logistiek oogpunt een beste klus en we zijn dan ook zeer dankbaar voor de vrijwilligers die ons hebben geholpen met het bezorgen! Tijdens de bingo waren vele mooie prijzen te winnen. Deze prijzen zijn allen kosteloos ter beschikking gesteld door onze sponsoren, dit was gewoon geweldig!


Onderstaand treffen jullie alle sponsoren aan:

- Hebbuz Conceptstore

- Heracles Almelo

- Vos Hengelsport

- Kees Smit

- Bakkerij Lubbers

- Het Wooncentrum

- Teamsportfabriek

- Kir Royal

- De Sligro

- De Broodjesbox

- Salon Puck

- Skier Woske

- De Sporthal

- Kuipers Electronics

- Autobedrijf De Haan - Mitra Grobben

- Den Drijver Vishandel

Om 18.00 uur was het dan eindelijk zover en ging de digitale bingo van start! Het was een mooi spektakel waar Lars en Collin als presentatoren de rol van Leontien Borsato perfect hebben vervult. Naast uitleg over de bingo werd ook de extra regel uitgelegd dat als de megafoon afging, het de bedoeling was dat leden een gevuld shotglaasje achterover zouden tikken. Aangezien alle flessen sterke drank aan het einde van de avond op waren, kan gerust gesteld worden dat de megafoon veelvuldig is afgegaan!

Naast de bingo was er halverwege de avond nog een extra nieuwtje vanuit het bestuur. Collin en Jelle hebben medegedeeld dat we als LOCALS1903 besloten hebben om het supportershome te zullen gaan overnemen. Als bestuur hebben we deze keuze gemaakt omdat wij dit als een kans zien ter verbetering van de sfeer en als steun naar onze trots Heracles Almelo! Verder heeft het bestuur besloten om de naam ‘Alex Korte home’ te behouden als eerbetoon aan Alex. In de middag van voorafgaand aan de bingo zijn Collin en Alexander vanuit het bestuur op bezoek gegaan bij de familie Korte en over onze plannen verteld en vonden dit een erg mooi eerbetoon. We zitten nog in de voorbereidende fase maar als we meer informatie hebben dan zullen we onze leden natuurlijk hier als eerste over informeren.


Na het nieuwtje over het home ging het weer in straf tempo verder met de bingo en natuurlijk de megafoon!! Er zijn nog vele mooie prijzen uitgereikt en vele glaasjes drank gedronken. Alle winnaars van de bingo en het rad zullen in de loop van deze week worden benaderd zodat ze snel hun prijzen in ontvangst kunnen nemen. Na afloop van de bingo moest in rap tempo worden opgeruimd zodat we gelukkig net voor de avondklok en de aanvang van de wedstrijd in huis konden zijn.


Het was een zeer gezellige avond waarbij onze boys op het veld ook hard aan hebben meegewerkt door de overwinning op Heerenveen!


Namens het bestuur willen we alle vrijwilligers en sponsoren hartelijk danken voor hun bijdrage aan deze geweldige avond!

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

ALV

コメント


bottom of page