top of page

Geweldige dag in Billerbeck!

Dit jaar zijn de Locals met de beatbuzz weer afgereisd naar Billerbeck om daar de wedstrijd

Heracles-Preussen Münster bij te wonen. Op het station in Borne werden de eerste Locals opgehaald. Zaak om eerst even te laten zien dat de beatbuzz vandaag in ons bezit is.

Bij aankomst in Almelo zat de sfeer er al goed in. Nu konden ook de overige Locals plaats nemen in de beatbuzz en kon deze vertrekken richting Billerbeck. Voordat we Almelo uit waren, kwamen de shotjes Jägermeister en Licor 43 al voorbij. Ook gehaktballen, kaas en worst waren in overvloed aanwezig. Volume op standje 10 en gaan!

Na een klein uurtje kon de eerste plasstop plaatsvinden en konden we even buiten de bus naar zuurstof happen.

Na een korte stop gingen we vervolgens verder richting Billerbeck. Nog een klein half uurtje in de bus en we kwamen met knallende boxen aan op locatie. Enkele spelers van Heracles die net voorbij liepen keken verbaasd en lachend hoe er een stampende horde Heracles fans de bus uit kwamen.

Eerst even een “groepsfoto”…

Hierna natuurlijk metéén ff een kaartje kopen…

Met een heerlijk weertje liepen we het terrein op en de sfeer zat er prima in. Natuurlijk wordt er ook nog even een bodempje gelegd door middel van een onvervalst broodje Bratwurst.

De wedstrijd begon. Voor diegene die de wedstrijd nog konden volgen, zagen we dat we uiteindelijk met 3-1 van Preussen Munster hebben gewonnen. Het was heerlijk vertoeven.

In de rust natuurlijk nog even met Frank op de foto…

Na de wedstrijd nog eem een poar neem’n en daarna huiswaarts. Onderweg naar huis moest er natuurlijk nog een plaspauze komen. Hier kon een enkele Local zich nog uitleven op een minibike. Gewoon omdat het kon.

Al met al was het een topdag! Van de hapjesmakers tot aan de buschauffeur en alle mensen die deze dag mogelijk hebben gemaakt zeggen we……………………


Vielen Dank und bis nächsten mal!

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page