top of page

Heracles contracteert Duitse jeugdinternational!

Heracles Almelo heeft verdediger Lennart Czyborra vastgelegd. De 19-jarige Duitse jeugdinternational komt over van FC Schalke 04 en tekent in Almelo een contract voor drie seizoenen met een optie voor nog een jaar.

Czyborra zette dinsdagochtend zijn handtekening onder de meerjarige verbintenis. “Ik ben blij om bij Heracles Almelo te zijn. De eerste indruk van de club is erg goed. Het stadion en de mensen geven mij het gevoel dat dit de juiste keuze is. Mijn doel is om me bij deze club verder te ontwikkelen.” 

Technisch manager Mark-Jan Fledderus is verheugd met de komst van Czyborra: “Lennart is een enorm talent. Hij heeft indruk gemaakt in de jeugdopleiding van FC Schalke 04 en heeft ook al in nationale jeugdelftallen van Duitsland gespeeld. We zijn trots dat Lennart voor Heracles Almelo heeft gekozen. Met zijn komst hebben we de positie linksachter nu dubbel bezet en daarmee naar wens ingevuld.”

Czyborra werd op 3 mei 1999 geboren in de Duitse hoofdstad Berlijn. Hij speelde in de jeugdopleidingen van Hertha BSC en Energie Cottbus voordat hij in 2015 de overstap maakte naar FC Schalke 04. In Gelsenkirchen kwam hij uit in de Onder 17 en Onder 19 elftallen. Czyborra speelde zes wedstrijden voor Duitsland Onder 18 en maakte onlangs zijn opwachting in Duitsland Onder 19.


Welkom Lennart!
0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page