top of page

Heracles contracteert Spaanse spits!

Heracles Almelo heeft Adrián Dalmau (24) gecontracteerd. De Spaanse spits komt transfervrij over van Villarreal. Hij zette in Almelo zijn handtekening onder een tweejarig contract met een optie voor nog een seizoen.

“Ik ben blij met mijn keuze voor Heracles Almelo”, liet Dalmau weten tijdens zijn verblijf donderdag en vrijdag in Almelo. De spits legde met succes de medische keuring af en ondertekende vrijdagmiddag zijn contract. Omdat hij afgelopen weekend nog in actie kwam voor zijn oude club, sluit hij later aan bij de groep. Op 9 juli begint hij definitief aan zijn Nederlandse avontuur. 

Technisch manager Mark-Jan Fledderus: “Adrián is een spits met een goede techniek en veel snelheid. Dat weet hij te koppelen aan goede loopacties en beweeglijkheid in zijn spel. Daarnaast heeft hij de bereidheid om tegenstanders snel onder druk te zetten en om te schakelen bij balverlies. Adrián voegt als moderne aanvaller specifieke kwaliteiten toe aan onze selectie.”

Villarreal B Het afgelopen seizoen speelde Dalmau voor Villarreal B. Daar kwam de spits in 34 reguliere competitiewedstrijden in actie en scoorde hij tien keer. Dalmau en zijn team kwalificeerden zich voor de play-offwedstrijden om promotie naar LaLiga 123, maar verloren in de finaleronde over twee wedstrijden van Elche.


Welkom Adrián!


0 opmerkingen

תגובות


bottom of page