top of page

Laatste transfer updates!

Bij Heracles is er veel veranderd de afgelopen dagen, hier alle informatie :


Renze Fij vervolgt zijn carrière in Noorwegen. De doelman gaat spelen voor Floroe, een ploeg die uitkomt op het tweede niveau. Fij tekende een contract voor een half jaar.

De 25-jarige doelman stapt halverwege het seizoen in. Floroe staat laatste met 11 punten uit 16 duels.

Renze bedankt en succes bij je volgende club!


Heracles Almelo en FC Metz hebben overeenstemming bereikt over de overgang van Jamiro Monteiro. De middenvelder vertrekt per direct naar de club in de Franse tweede divisie. In totaal speelde Monteiro 33 Eredivisieduels voor Heracles Almelo, waarin hij vier keer doel trof. Jamiro bedankt en succes bij je volgende uitdaging!


Alexander Merkel (26) is Heraclied. De in Kazachstan geboren middenvelder zette zijn handtekening onder een eenjarig contract met een optie voor nog een seizoen. Merkel speelde het afgelopen half jaar voor Admira Wacker op het hoogste niveau in Oostenrijk. Welkom Alexander!


Doelman Harm Zeinstra (29) heeft besloten per direct een punt te zetten achter zijn profvoetbalcarrière. Koen Bucker (22) is vastgelegd als nieuwe doelman. Hij komt over van AZ en tekent een tweejarig contract met een optie voor nog een seizoen.


Harm bedankt, welkom Koen!

0 opmerkingen

Comments


bottom of page