top of page

Algemene Ledenvergadering 2019

Vrijdag 12 april om 19:00 uur dan is het weer zover, de algemene ledenvergadering en aansluitend de feestavond,

dit allen bij BCA te Almelo.

Zoals je van vorig jaar misschien nog wel kan herinneren (of niet, dan heb je een goede avond gehad) is dit het moment om jouw stem te laten horen. Dit waarderen wij als bestuur zijnde enorm, hierdoor weten wij wat jullie graag anders/beter willen zien. De toegang voor de ALV is gratis!

Rond de klok van 20:00 uur zal de beruchte feestavond beginnen. Voor de mensen die erbij waren, je weet het misschien nog wel, de avond die zo lekker ouderwets uit de hand liep (hik!). De feestavond zal om 00:00 uur afgelopen zijn. Voor slechts €10,- p.p. kan je van 20:00 tot 00:00 onbeperkt bier, wijn en fris nuttigen.

Opgeven kan je doen via het Facebook evenement of stuur een email naar contact@locals1903.nl. Vermeld hierin je volledige voornaam + achternaam, woonplaats en telefoonnummer. In beide gevallen zal je een tikkie van €10,- ontvangen. Tot en met vrijdag 5 april heb je de kans om je op te geven en je ontvangen tikkie te betalen. Wij hopen op jullie aanwezigheid en inbreng tijdens het Dram Uurtje en de feestavond!

Zwart witte groet,

Bestuur Locals 1903


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page